Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.10.1983

Doğum Yeri: Stockholm, İsveç

İsveçli aktris. Tam adı Rebecca Louisa Ferguson Sundström'dür. 

İsveç'in başkenti Stockholm'de dünyaya geldi ve Vasastaden bölgesinde büyüdü. Babası İsveçli ve annesi İngiliz'dir ve İngiltere'den İsveç'e 25 yaşında taşındı. Rebecca, İsveç'te İngilizce konuşan bir okula gitti. Stockholm'de Adolf Fredrik Müzik Okulu'na katıldı ve buradan 1999'da mezun oldu.

16 yaşındayken Nya tider dizisinde Anna Gripenhielm rolüyle dikkat çekti.

Ferguson, opera başarısından sonra şehir yaşamından ve kamusal alanlardan uzaklaşmak istemesine rağmen İsveçli yönetmen Richard Hobert, onu kent pazarında gördü ve birlikte çalışmayı teklif etti.

Ferguson İsveç'teki bir dans şirketinde birkaç yıl Tango dersi verdi.

Filmografi

2018 Mission: Impossible 6
2017 The Greatest Showman
2017 The Snowman
2017 Hayat
2016 Trendeki Kız
2016 Florence Foster Jenkins
2016 Despite the Falling Snow
2015 Mission: Impossible 5
2014 Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2013 Vi
2011 Irresistible (Kısa Film)
2011 En enkel till Antibes
2010 Puls (Kısa Film)
2010 Lennart (Kısa Film)
2004 Göldeki Hayalet

Televizyon

2017 The Red Tent (Mini Dizi)
2013 The White Queen (Mini Dizi)
2013 Der Kommissar und das Meer
2013 The Vatican (TV Filmi)
2008 Kommissar Wallander
2002 Ocean Ave.
2000 Nya tider

Görev Aldığı Yapımlar

Rebecca Ferguson Fotoğrafları

Rebecca Ferguson İle İlgili Haberler