Rebecca Zlotowski

Rebecca Zlotowski

Rebecca Zlotowski
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.4.1980

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız yönetmen ve senarist. 

İkinci filmi Grand Central, nükleer bitki çalışanları arasındaki üçlü romantizmi araştıran bir aşk hikayesi, 2013 Cannes Film Festivalinde Un Certained Regard bölümünde François Chalais Ödülü'nü kazandı.

Filmografi

Senarist Olarak

2016 Planetarium 
2015 Despite the Night 
2013 Grand Central 
2013 You and the Night 
2011 Jimmy Rivière 
2010 Belle Épine 
2009 Just for Sex (Kısa Film)
2007 Dans l'œil (Kısa Film)
2007 Parcours d'obstacles (Kısa Film)
2006 Dans le rang (Kısa Film)
2006 Les Garçons (Kısa Film)

Yönetmen Olarak
2016 Planetarium 
2013 Grand Central 
2010 Belle Épine

Görev Aldığı Yapımlar

Rebecca Zlotowski Fotoğrafları

Rebecca Zlotowski Haberleri

Portreler