Regina Hall

Regina Hall

Regina Hall
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.12.1970

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Regina Lee Hall'dür. 1992 yılında Fordham University'den mezun olmuştur. Yüksek lisansını 1997 yılında New York University'de gazetecelik üzerine yapmıştır. Oyunculuğa 1992 yılında yayımlanan Loving dizisiyle başlamış, 1999 yılı yapımı En İyi Arkadaşımın Düğünü filmiyle ilk uzun metraj rolünde yer almıştır. Korkunç Bir Film ve En İyi Arkadaşımın Düğünü ve Erkek Aklı seri filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Shaft
2019 Little
2018 Let's Dance (Kısa Film)
2018 Support the Girls
2018 Sessiz Kalma
2017 Yine Çıplak
2017 Kızlar Gecesi
2016 When the Bough Breaks
2016 Barbershop: The Next Cut
2015 Tatil Zamanı
2015 People Places Things
2014 Tek Gecelik Aşk
2014 Erkek Aklı 2
2013 En İyi Arkadaşımın Düğünü 2
2012 Erkek Aklı
2011 Mardi Gras: Spring Break
2010 Çılgın Cenaze
2009 Adalet Peşinde
2008 First Sunday
2008 En Süper Kahraman
2006 Korkunç Bir Film 4
2006 Danika
2006 Büyük Oğlum
2005 Six Months Later (Kısa Film)
2005 The Honeymooners
2005 Fidye
2003 Malibu's Most Wanted
2003 Korkunç Bir Film 3
2002 The Other Brother
2002 Paid in Full
2001 Korkunç Bir Film 2
2000 Love & Basketball
2000 Korkunç Bir Film
1999 En İyi Arkadaşımın Düğünü

Televizyon

2019 Black Monday
2017 Insecure
2017 Black-ish
2017 Insecure: Due North (Mini Dizi)
2016 Uncle Buck
2016 T.D. Jakes Show
2016 Grandfathered
2016 Crushed (TV Filmi)
2015 Key and Peele
2015 With This Ring (TV Filmi)
2014 Married
2013 Second Generation Wayans
2011 Law & Order: Los Angeles
2002 Ally McBeal
2000 NYPD Blue
2000 Disappearing Acts (TV Filmi)
1997 New York Undercover
1992 Loving

Görev Aldığı Yapımlar

Regina Hall Fotoğrafları

Regina Hall Haberleri