Reid Scott

Reid Scott

Reid Scott
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.11.1977

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Clifton Park Shenendehowa Lisesi'nden ve Syracuse Üniversitesi tiyatro ve sinema oyunculuğu bölümünden mezun oldu. Babası Rusya ve annesi İrlanda, İngiliz ve Fransız kökenlidir. Cleveland Ateşi (2012), American Dreams (2002-2005) ve It's All Relative (2003-2004) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 Black and Blue
2019 Gece Kuşu
2018 Venom: Zehirli Öfke
2018 Under the Eiffel Tower
2017 Kapımdaki Aşk
2016 Meridian (Kısa Film)
2016 Nerdland (Seslendirme)
2016 The Veil
2015 Slow Learners
2015 İkinci Bahar
2014 Sister
2014 Missing William
2014 A Better You
2013 North Bay (Kısa Film)
2013 Beside Still Waters
2011 Losing Control
2009 My Two Fans
2008 Amusement
2007 Passing the Time (Kısa Film)
2006 Bickford Shmeckler's Cool Ideas

Televizyon

2019 Will & Grace
2019 Why Women Kill
2019 Veep
2017 Great News
2015 Zoo
2015 Turbo FAST (Seslendirme)
2014 New Girl
2013 Perception
2013 How to Live with Your Parents
2013 Motorcity (Seslendirme)
2012 Underbelly
2012 Cleveland Ateşi
2012 Best Friends Forever
2011 Mad Love
2011 The Big C
2010 The Secret Life of the American Teenager
2010 My Boys
2009 The Ex List
2009 Hawthorne
2009 Celebrities Anonymous
2008 Unhitched
2008 CSI: NY
2007 Bones
2005 Kanıt Peşinde
2005 American Dreams
2004 F2: Forensic Factor
2004 It's All Relative
2004 Revenge of the Middle-Aged Woman (TV Filmi)
2003 What I Like About You
2003 With You in Spirit (TV Filmi)
2002 That '70s Show

Görev Aldığı Yapımlar

Reid Scott Fotoğrafları

Reid Scott Haberleri