Reinaldo Zavarce

Reinaldo Zavarce

Reinaldo Zavarce
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 8.6.1988

Doğum Yeri: Karakas, Venezuela

Venezuelalı şarkıcı, oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Reinaldo Zavarce Peche'dir. Isa TKM (2008), Jane the Virgin (2017-2018), Don Quixote (2015) ve Portal (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Hold On
2019 Ruta Madre
2019 Portal
2018 El Contratista
2017 Dear Mamá (Kısa Film)
2016 Last Resort (Kısa Film)
2016 Cartel (Kısa Film)
2016 Abyss (Kısa Film)
2015 Don Quixote
2014 Mateo (Kısa Film)
2009 Día naranja

Televizyon

2019 Brooklyn Nine-Nine
2018 Hotel Du Loone
2018 Jane the Virgin
2013 11-11 En mi cuadra nada cuadra
2012 Level Up
2008 Isa TKM
2007 Toda una dama
2006 Te tengo en salsa
2005 Amantes

Yapımcı

2019 Portal
2019 Washed Away (Kısa Film)
2018 El Contratista
2017 The Caregiver (Kısa Film)
2016 Last Resort (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Geçit, Portal, 2019, Yapımcı, Oyuncu

Reinaldo Zavarce Fotoğrafları

Reinaldo Zavarce Haberleri

Portreler