Reine Swart

Reine Swart

Reine Swart
Oyuncu

Doğum Yeri: Pretoria, Güney Afrika

Güney Afrika asıllı ABD'li aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Pretoria Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunudur. The Lullaby (2018), Die Pro (2015) ve Detour (2017) filmleriyle tanınmaktadır. Syfy's Z Nation (2017), Dominion (2015), Jamillah ve Aladdin (2016) ve National Geographic's Origins (2017) gibi çeşitli televizyon dizilerinde oynadı. Ayrıca James Badge Dale'le birlikte The Empty Man (2018) filminde de rol aldı. Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius'un kuzenidir.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2018 Siklus (Kısa Film)
2018 Losing Addison
2018 The Empty Man
2018 Skoonma (Kısa Film)
2017 Siembamba
2017 Van der Merwe
2017 Nul is nie niks nie
2017 Kampterrein
2017 O Vet
2016 Because You're Black (Kısa Film)
2016 Skorokoro
2016 Detour
2015 Die Pro
2015 Somer Son
2012 Die Prins en die Panelbeater (Kısa Film)

Televizyon

2017 Z Nation
2016 Die Geur van Appelkose (TV Filmi)
2016 Jamillah and Aladdin
2015 Dominion
2015 Bloedbroers
2014 Aalwyntyd (TV Filmi)
2013 Geraamtes in die Kas
2004 Villa Rosa

Yönetmen Olarak

2018 Eiko in Portland (Kısa Film)
2018 Skoonma (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Eiko in Portland (Kısa Film)
2018 Skoonma (Kısa Film)
2016 Because You're Black (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 Eiko in Portland (Kısa Film)
2018 Skoonma (Kısa Film)
2016 Because You're Black (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Reine Swart Fotoğrafları

Portreler