Rene Russo

Rene Russo

Rene Russo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.2.1954

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris, yapımcı ve model.

Tam adı Rene Marie Russo'dur. Babası İtalyan, annesi ise Alman-İngiliz-İrlanda asıllıdır. Daha çok macera-dram tarzı yapımlarda yer aldı. Yer aldığı bazı başarılı yapımlar arasında Lethal Weapon 3 (1992) ve Ransom (1996) sayılabilir.

Filmografi

2018 Velvet Buzzsaw
2017 Just Getting Started
2015 Frank and Cindy
2015 The Intern
2014 Nightcrawler
2013 Thor: The Dark World
2011 Thor
2005 Two for the Money (Ayrıca Yapımcı)
2005 Yours, Mine and Ours
2002 Showtime
2002 Big Trouble
2000 The Adventures of Rocky and Bullwinkle
1999 The Thomas Crown Affair
1998 Lethal Weapon 4
1997 Buddy
1996 Tin Cup
1996 Ransom
1995 Outbreak
1995 Get Shorty
1994 Major League II
1993 In the Line of Fire
1992 Freejack
1992 Lethal Weapon 3
1991 One Good Cop
1990 Mr. Destiny
1989 Major League

Televizyon

1988 Sable

Görev Aldığı Yapımlar

Rene Russo Fotoğrafları

Rene Russo Haberleri