Rey Goyos

Rey Goyos

Rey Goyos
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.3.1984

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li oyuncu.

İlk kez 2007 yılı yapımı Fallen Apple isimli kısa filmle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Rol aldığı ilk uzun metraj yapım ise 2009 yılı yapımı The LBC: Smile Now, Cry Later filmidir. Kara Şövalye Yükseliyor (2012) ve Female Fight Club (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 ¡Viva la Revolución! (Kısa Film)
2018 Realm (Kısa Film)
2018 Living Room Coffin
2017 Fool (Kısa Film)
2017 Female Fight Club
2016 Baggage (Kısa Film)
2013 The Fall (Kısa Film)
2013 I Am Death
2013 Broken (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Naked Penguins (Kısa Film)
2012 Dismantled (Kısa Film)
2012 The Olivia Experiment
2012 Home (Kısa Film)
2012 Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Banana Bran Crunch (Kısa Film)
2011 J. Edgar
2010 Do Not Disconnect (Kısa Film)
2009 The LBC: Smile Now, Cry Later
2008 The Pigeon Scuffle (Kısa Film)
2007 Fallen Apple (Kısa Film)

Televizyon

2019 Grown-ish
2019 Criminal Minds
2018 I'm Dying Up Here

Görev Aldığı Yapımlar

Rey Goyos Fotoğrafları

Portreler