Rhona Mitra

Rhona Mitra

Rhona Mitra
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.8.1976

Britanyalı aktris, manken ve şarkıcıdır.

Filmografi
Ghostbusters of East Finchley (1995) rolü: Cass (as 'Rona Mitra')
The Bill (1996) rolü: Sarah Wickes
Lust for Glorious (1997) rolü: Fransız kız #1
The Man Who Made Husbands Jealous (1997) rolü: Flora Seymour
The Pepsi Chart (1998) kendisi (co-presenter)
A Kid in Aladdin's Palace (1998) rolü: Sheherazade
Croupier (1998) rolü: Girl with joint
Monk Dawson (1998) rolü: Mollie
How to Breed Gibbons (1999) rolü: Juliet
Beowulf (1999) rolü: Kyra
Secret Agent Man (2000) rolü: Lacey Sullivan
Party of Five (2000) rolü: Holly Begins
Hollow Man (2000) rolü: Sebastian'ın komşusu
Get Carter (2000) rolü: Geraldine
Gideon's Crossing (2000) rolü: Dr. Alejandra 'Ollie' Klein
Ali G Indahouse (2002) rolü: Kate Hedges
Sweet Home Alabama (2002) rolü: Tabatha Wadmore-Smith
Highwaymen (2003) rolü: Molly
The Life of David Gale (2003) rolü: Berlin
Stuck on You (2003) rolü: Bus Stop Bombshell
The Practice (2003) rolü: Tara Wilson
Spartacus (2004) rolü: Varinia
Boston Legal (2004) rolü: Tara Wilson
Nip/Tuck (2005) rolü: Detective Kit McGraw
Skinwalkers (2006) rolü: Rachel Talbot
The Number 23 (2007) rolü: Laura Tollins
Shooter (2007) rolü: Alourdes Galindo
Doomsday (2008) rolü: Eden Sinclair
Underworld: Rise of the Lycans (2009) rolü: Sonja
Stolen Lives (2009) rolü: Barbara
Separation City (2009) rolü: Katrien
Re-Uniting the Rubins (2009) rolü: Andie Rubins
Stargate Universe (Sezon 1 Bölüm 18) (2010) rolü: Kiva

Diskografi
Albümleri
1998 Come Alive (yapımcı Dave Stewart)
1999 Female Icon (yapımcı Dave Stewart)

Single'ları
Getting Naked (1997)
Come Alive (1997)

Görev Aldığı Yapımlar

Rhona Mitra Fotoğrafları

Rhona Mitra Haberleri

Portreler