Rhona Mitra

Rhona Mitra

Rhona Mitra
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.08.1976

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Bengal asıllı İngiliz oyuncu.

Tam adı Rhona Natasha Mitra'dır. Babası Bengal, annesi ise İrlanda asıllıdır. Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi (2009), Ölümle Yaşam Arasında (2003), Kıyamet Günü (2008) ve Boston Justice (2004-2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Squadron 42 (Video Oyunu - Seslendirme)
2021 The Other Me
2021 Prisoners of Paradise
2020 Skylines
2020 Archive
2018 Game Over, Man!
2018 The Fight
2016 Zor Hedef 2 (Video)
2014 Daire
2010 Reuniting the Rubins
2009 Stolen Lives
2009 Separation City
2009 Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
2008 Kıyamet Günü
2007 23 Numara
2007 Tetikçi
2006 Skinwalkers
2004 Highwaymen - La poursuite infernale
2003 Takıldım Sana
2003 Ölümle Yaşam Arasında
2002 Beni Unutma
2002 Ali G
2000 Yüzleşme
2000 Görünmeyen Tehlike
1999 How to Breed Gibbons (Kısa Film)
1999 Beowulf
1998 Monk Dawson
1998 Croupier
1997 A Kid in Aladdin's Palace (Video)

Televizyon

2018 Supergirl
2017 The Strain
2015 The Last Ship
2014 The Last Ship Prequel: Dr. Scott's Video Journal (Mini Dizi)
2013 Strike Back
2012 La négociatrice (TV Filmi)
2010 Yıldız Geçidi: Evren
2010 The Gates
2005 Nip/Tuck
2005 Boston Justice
2004 Spartacus (Mini Dizi)
2004 The Practice: Bobby Donnell & Associés
2001 Gideon's Crossing
2000 Secret Agent Man
2000 La vie à cinq
1997 The Man Who Made Husbands Jealous (Mini Dizi)
1996 The Bill
1995 Ghostbusters of East Finchley

Görev Aldığı Yapımlar

Rhona Mitra Fotoğrafları

Rhona Mitra Haberleri