Ric Roman Waugh

Ric Roman Waugh

Ric Roman Waugh
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.2.1968

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li dublör, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Suç Çıkmazı (2008), Muhbir (2013) ve Shot Caller (2017) filmleriyle tanınmıştır. 24 Eylül 2005 tarihinde Tanya Ballinger'le evlenmiştir ve 2 çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kod Adı: Angel
2017 Shot Caller
2015 That Which I Love Destroys Me (Belgesel)
2013 Muhbir
2008 Suç Çıkmazı
2001 In the Shadows
1996 Exit (Video)

Senaryo

2019 Kod Adı: Angel
2017 Shot Caller
2013 Muhbir
2008 Suç Çıkmazı
2004 Shadow Ops: Red Mercury (Video Oyunu)
2001 In the Shadows

Yapımcı

2017 Shot Caller
2015 That Which I Love Destroys Me (Belgesel)

Oyuncu

1992 Blink of an Eye
1992 Acemi

Televizyon

1994 Viper
1992 Evli ve Çocuklu
1990 The New Adam-12
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ric Roman Waugh Fotoğrafları

Ric Roman Waugh Haberleri

Portreler