Richard Brake

Richard Brake

Richard Brake
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1964

Doğum Yeri: Hengoed, Galler

Galli oyuncu.

Tam adı Richard Colin Brake'tir. Doom (2005), Kingsman: Gizli Servis (2014) ve 31 (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Moonshine Gang of Cheyenne
2021 The Virtuoso
2021 Offseason
2021 Extinction
2021 Arthur & Merlin: Knights of Camelot
2021 Squadron 42 (Video Oyunu - Seslendirme)
2020 The Rhythm Section
2019 The Dare
2019 3 from Hell
2019 IFeedback
2018 Sisters Biraderler
2018 Perfect Skin
2018 Overkill's The Walking Dead (Video Oyunu - Seslendirme)
2018 Mandy
2017 Stalin'in Ölümü
2017 Acı Hasat
2016 31
2015 The Cannibal in the Jungle
2015 Ajan
2015 The Chameleon
2014 Set Fire to the Stars
2014 Kingsman: Gizli Servis
2013 Thor: Karanlık Dünya
2013 The Numbers Station
2013 Danışman
2011 Good Day for It
2011 Detention
2011 Aşkın Büyüsü
2011 Cinnet Gecesi
2010 Apache: Air Assault (Video Oyunu – Seslendirme)
2010 Legacy
2009 Perkins' 14
2009 H II: Katliam
2009 Cuckoo
2008 The Tonto Woman (Kısa Film)
2008 The 2007 Academy Award Nominated Short Films: Live Action
2008 Outpost
2007 Hannibal Doğuyor
2007 IRetribution
2006 Muse: Knights of Cydonia (Kısa Video)
2006 Cehennem Çiçeği
2005 Soul Searcher
2005 Münih
2005 Juiced (Video Oyunu – Seslendirme)
2005 Doom
2005 Batman Başlıyor
2003 Soğuk Dağ
1997 Deus Volt
1996 Virtual Terror
1996 Subterfuge
1994 Death Machine

Televizyon

2021 Tremors: Island Fury (TV Filmi)
2019 Sanctuary
2019 Robozuna
2019 Creeped Out
2018 The Royals
2018 Patrick Melrose (Mini Dizi)
2017 Roma'yı Yaratan Sekiz Gün
2017 Doğaüstü
2017 Absentia
2016 Ray Donovan
2016 Peaky Blinders
2016 Hawaii Five-0
2016 Beowulf: Return to the Shieldlands
2016 Barbarians Rising (Belgesel)
2015 Grimm
2015 Taht Oyunları
2015 The Bastard Executioner (Mini Dizi)
2014 Transporter: The Series
2014 Crossing Lines
2014 The Assets (Mini Dizi)
2013 Mob City
2011 Above Suspicion
2010 The Deep (Mini Dizi)
2009 NCIS: Los Angeles
2009 M.I.High
2009 Cold Case
2004 Keen Eddie
1993 Jeeves and Wooster

Görev Aldığı Yapımlar

Richard Brake Fotoğrafları

Richard Brake Haberleri