Richard Claus

Richard Claus

Richard Claus
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.12.1950

Doğum Yeri: Kassel, Almanya

Alman animatör, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Thief Lord (2006), The Little Vampire 3D (2017) ve Ainbo (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Panda Bear in Africa
2020 Ainbo
2017 The Little Vampire 3D
2006 The Thief Lord
1983 Die Nacht und ihr Preis (Belgesel)
1982 Bananen-Paul
1974 Schiff schwer belastet (Kısa Film)

Yapımcı

2020 Ainbo
2017 The Little Vampire 3D
2017 Bram Fischer
2015 De surprise
2013 Chez Nous
2013 Hoe duur was de suiker
2011 De Heineken ontvoering
2011 Black Butterflies
2008 Vahşetin Çocukları
2006 The Thief Lord
2000 The Little Vampire
1997 Kurt Adam Paris'te
1995 Mute Witness
1992 Alles Lüge
1991 Niklaus & Sammy
1991 Superstau
1989 Als die Liebe laufen lernte: 2. Teil
1988 Die Aufklärungsrolle - Als die Liebe laufen lernte
1987 Fucking Fernand
1987 Peng! Du bist tot!
1986 Paradies
1978 Wahnsinn, das ganze Leben ist Wahnsinn

Senaryo

2020 Ainbo
2017 The Little Vampire 3D
2006 The Thief Lord
1983 Die Nacht und ihr Preis (Belgesel)
1982 Bananen-Paul
1978 Wahnsinn, das ganze Leben ist Wahnsinn

Oyuncu

1987 Peng! Du bist tot!
1986 La forêt noire (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Richard Claus Fotoğrafları

Portreler