Richard de Maaré

Richard de Maaré

Richard de Maaré
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: Schoorl, Hollanda

Hollandalı aktör.

Hollanda'nın kuzeyindeki Schoorl şehrinde doğdu. Sanatçı bir aileden geldiği için o da küçük yaştan itibaren oyunculuk yapmak ve şarkı söylemek istiyordu. Büyükbabası Hollanda tiyatrosu Stadsschouwburg Utrecht'te ve büyük büyükbabası da Rotterdam Filarmoni Orkestrası'nda müzik direktörü olarak çalışıyordu.

Filmografi

2018 Son Oyun
2016 Carnifex (Video)
2014 Na de Regen
2014 Vigilance (Video)
2011 Amsterdam Heavy (Video)
2009 De Vrouwen Van Huysink
2009 Lover of Loser
2009 Spion van Oranje

Kısa Filmler

2018 Draw Your Gun
2018 Chasing Windmills
2017 Denk na
2017 My superhero (Video)
2016 600 Volt
2016 Buitenspel
2016 De Bomendokters
2016 Een Dag Zoals Zovele
2016 Riding South
2016 Zero
2015 Enter Your Mind
2015 Gallus Gallus
2015 Killing Boys
2015 Observator
2015 Om Zeep
2015 Open Wond
2015 Stilte Opname/On Air
2015 The Right Package
2015 Viewfinder
2015 Watergames
2015 What Time Is It?
2015 Zoals het was
2015 Perfect Strangers
2014 Gevangen in een Droom
2014 Loslaten
2014 Mandaad
2014 Star
2013 Badgasten
2013 Broken Fate Line
2013 Lex Talionis
2012 Wreedijzer
2012 Carnivore
2011 Nationaal Fonds Tegen Kanker: Tommie
2010 Escape

Televizyon

2017 Hollands Hoop
2013 Penoza
2012 Achter gesloten deuren
2010 Het huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (TV Filmi)
2009 Expeditie Limburg (Belgesel Dizi)
2009 Flikken Maastricht
2008 De co-assistent

Görev Aldığı Yapımlar

Richard de Maaré Fotoğrafları

Portreler