Richard Harmon

Richard Harmon

Richard Harmon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.08.1991

Doğum Yeri: Mississauga, Kanada

Kanadalı oyuncu.

The 100 (2014), I Still See You (2018) ve Ölümsüz Aşk (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Clinic
2018 Woodland
2018 I Still See You
2017 Puppet Killer
2017 Prodigals
2017 The Invincible Sergeant Bill (Kısa Film)
2015 Ölümsüz Aşk
2014 Cruel & Unusual
2013 If I Had Wings
2013 Evangeline
2012 Grave Encounters 2
2012 Rufus
2012 Kızım Büyürken
2011 Judas Kiss
2010 Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dear Mr. Gacy
2010 Percy Jackson & Olimposlular – Şimşek Hırsızı
2008 The Ambassador (Kısa Film)
2007 Trick 'r Treat

Televizyon

2019 The 100
2018 Rachel
2016 Noches con Platanito
2015 Continuum
2015 Kanit Pesinde
2015 Mix (TV Filmi)
2015 Her Own Justice (TV Filmi)
2015 The Hollow (TV Filmi)
2015 Garage Sale Mystery: The Deadly Room (TV Filmi)
2014 Davetsiz Misafirler
2014 Bates Motel
2014 Christmas Icetastrophe (TV Filmi)
2013 Rogue
2013 Scarecrow (TV Filmi)
2013 Forever 16 (TV Filmi)
2013 One Foot in Hell (TV Filmi)
2012 The Killing
2012 Gizli Çember
2012 The Wishing Tree (TV Filmi)
2012 The Pregnancy Project (TV Filmi)
2011 R.L. Stine's The Haunting Hour
2011 Clue
2011 Time after Time (TV Filmi)
2010 Tower Prep
2010 Shattered
2010 Fringe
2010 Caprica
2010 The Cult (TV Filmi)
2010 Riese (Mini Dizi)
2009 Smallville
2009 Wolf Canyon (TV Filmi)
2008 Left Coast (TV Filmi)
2007 Aliens in America
2007 Flash Gordon
2007 To Be Fat Like Me (TV Filmi)
2006 Da Vinci's City Hall
2005 Painkiller Jane (TV Filmi)
2005 School of Life (TV Filmi)
2003 Jeremiah

Yapımcı

2018 Woodland
2013 If I Had Wings

Görev Aldığı Yapımlar

Richard Harmon Fotoğrafları