Rob Archer

Rob Archer

Rob Archer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.8.1975

Doğum Yeri: Kanada

Kanadalı dublör, oyuncu ve yapımcı.

A Christmas Horror Story (2015), Pixels (2015), Lost Girl (2010-2015) ve Göster Gününü 2 (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Circuit
2019 A Wakefield Project
2018 Hayaletler Diyarında Bir Olay
2018 Ant-Man ve Wasp
2018 22 Chaser
2017 Trench 11
2017 Gizemli Büyükbaba
2017 Darken
2015 Pixels
2015 A Christmas Horror Story
2013 Göster Gününü 2
2012 The Samaritan
2010 Repo Men
2010 Red
2003 Kurşungeçirmez

Televizyon

2020 Jupiter's Legacy
2019 V-Wars
2019 TallBoyz
2019 Love on Fire
2017 Taken
2017 Baroness Von Sketch Show
2016 Slasher
2016 Incorporated
2015 Defiance
2015 Lost Girl
2014 Warehouse 13
2014 Beauty and the Beast
2013 Lost Girl Webisodes (Mini Dizi)
2012 XIII: la série
2012 Le transporteur - la série
2012 Flashpoint
2012 Alphas
2004 Mutant X

Görev Aldığı Yapımlar

Rob Archer Fotoğrafları