Robbie Coltrane

Robbie Coltrane

Robbie Coltrane
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 30.3.1950

İskoç oyuncu.

Filmografi 
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Part II (2011) .... Rubeus Hagrid
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Part I (2010) .... Rubeus Hagrid
Harry Potter ve Melez Prens (2009) .... Rubeus Hagrid
The Tale of Despereaux (2008) .... Gregory
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2007) .... Rubeus Hagrid
Şimşekkıran (Stormbreaker) (2006) .... Prime Minister
Cracker: Nine Eleven (2006) (TV) .... Dr. Eddie 'Fitz' Fitzgerald
Provoked (2006) .... Lord Edward Foster
Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005) .... Rubeus Hagrid
Ocean's Twelve (2004) .... Matsui
Pride (2004) (TV) (voice) .... James
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) - Rubeus Hagrid
Van Helsing (2004) .... voice of Mr. Hyde
The Planman (2003) (TV) .... Jack Lennox QC
Comic Relief 2003: The Big Hair Do (2003) (TV) .... Hagrid
Harry Potter ve Sırlar Odası (2002) .... Rubeus Hagrid
Harry Potter ve Felsefe Taşı (Sorcerer's Stone in US) (2001) .... Rubeus Hagrid
On the Nose (2001) .... Delaney
Cehennemden Gelen (From Hell) (2001) .... Sergeant Peter Godley
Dünya Yetmez (James Bond: The World Is Not Enough) (1999) .... Valentin Dmitrovich Zukovsky
Alice in Wonderland (1999) (TV) .... Ned Tweedledum
Aşk Mektubu (Message in a Bottle) (1999) .... Charlie Toschi
The Ebb-Tide (1998) (TV) .... Capt. Chisholm
Frogs for Snakes (1998) .... Al
Montana (1998) .... The Boss
Buddy (1997) .... Dr. Bill Lintz
Altın Göz (James Bond: GoldenEye) (1995) .... Valentin Dmitrovich Zukovsky
Cracker (1993-1996) (TV) - Dr. Eddie 'Fitz' Fitzgerald
Boswell & Johnson's Tour of the Western Isles (1993) .... Dr. Samuel Johnson
Oh, What a Night (1992) .... Todd
The Pope Must Die (1991) .... The Pope
Triple Bogey on a Par Five Hole (1991) .... Steffano Baccardi
Midnight Breaks (1990) .... Fat
Danny Champion of the World (1990) .... Victor Hazell
Nuns on the Run (1990) .... Charlie McManus/Sister Inviolata
Perfectly Normal (1990) .... Alonzo Turner
V. Henry (1989) .... Falstaff
Bert Rigby, You're a Fool (1989) ... Sid Temple
Let It Ride (1989) .... Ticket Seller
The Fruit Machine (1988), .... Annabelle
Tutti Frutti, BBC (1987) written by John Byrne ... Danny McGlone
Eat the Rich (1987) .... Jeremy
National Lampoon's European Vacation (1985) .... Man in bathroom
Krull (1983) .... Rhun

Görev Aldığı Yapımlar

Robbie Coltrane Fotoğrafları

Robbie Coltrane İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler