Robert Budreau

Robert Budreau

Robert Budreau
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.1.1974

Doğum Yeri: Ontario, Kanada

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.


Stockholm (2018), Doğuştan Kederli (2015) ve O Güzel Topraklar (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Stockholm
2015 Doğuştan Kederli

Yapımcı

2007 Sunshine Swim Team (Belgesel)
2018 Stockholm
2017 Blood Honey
2015 Doğuştan Kederli
2013 Cubicle Warriors
2013 Solo
2010 El Jefe
2007 My Pink Shirt (Video)
2006 O Güzel Topraklar

Senaryo

2018 Stockholm
2015 Doğuştan Kederli
2013 Cubicle Warriors
2006 O Güzel Topraklar

Kısa Film

Yönetmen

2009 The Deaths of Chet Baker
2006 O Güzel Topraklar
2005 Dry Whiskey
2004 Dream Recording
2004 Judgment Call

Televizyon

2013 Bodyslam
2010 As You Like It
2005 Yesteryears
2004 Photographic Fate

Yapımcı

2009 The Deaths of Chet Baker
2008 Shirtgun Guy
2005 The Unfolding
2005 Dry Whiskey
2005 Welcome
2005 The Multiple Selves of Hannah Maynard
2005 Do No Harm
2004 Dream Recording
2004 Judgment Call

Televizyon

2013 Bodyslam
2012 Something's Coming
2010 Silas and the Tomb
2010 As You Like It
2007 Drag
2006 The Secret Miracle
2006 The Unspoken Promise
2005 Yesteryears
2004 Photographic Fate

Senaryo

2009 The Deaths of Chet Baker
2005 Dry Whiskey
2004 Dream Recording
2004 Judgment Call

Televizyon

2013 Bodyslam
2010 As You Like It
2005 Yesteryears
2004 Photographic Fate

Görev Aldığı Yapımlar

Robert Budreau Fotoğrafları

Robert Budreau Haberleri