Robert Eggers

Robert Eggers

Robert Eggers
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.7.1983

Doğum Yeri: New Hampshire, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Deniz Feneri (2019), The VVitch: A New-England Folktale (2015) ve The Tell-Tale Heart (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 The Northman
2019 Deniz Feneri
2015 The VVitch: A New-England Folktale
2015 Brothers (Kısa Film)
2008 The Tell-Tale Heart (Kısa Film)
2007 Hansel & Gretel (Kısa Video)

Yapımcı

2019 Deniz Feneri

Senaryo

2022 The Northman
2019 Deniz Feneri
2015 The VVitch: A New-England Folktale
2015 Brothers (Kısa Film)
2008 The Tell-Tale Heart (Kısa Film)
2007 Hansel & Gretel (Kısa Video)

Oyuncu

2016 Electric Shorts (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Robert Eggers Fotoğrafları

Portreler