Robin Campillo

Robin Campillo

Robin Campillo
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.8.1962

Doğum Yeri: Mahmudiye, Fas

Fas asıllı Fransız senarist, editör ve yönetmen.

The Class (2008), Heading South (2005), They Came Back (2004), Eastern Boys (2013) ve Time Out (2001) adlı filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 120 battements par minute
2013 Eastern Boys
2004 They Came Back

Senarist Olarak

2017 120 battements par minute
2016 Planetarium
2015 Disorder
2015 Suite armoricaine
2013 Eastern Boys
2012 Foxfire
2008 The Class
2005 Heading South
2004 They Came Back
2001 Time Out

Editör Olarak

2014 Return to Ithaca
2013 Eastern Boys
2012 Foxfire
2008 The Class
2005 Heading South
2004 They Came Back
2003 Who Killed Bambi?
2001 Time Out
1999 Human Resources
1997 Les Sanguinaires

Görev Aldığı Yapımlar

Robin Campillo Fotoğrafları

Robin Campillo İle İlgili Haberler

Portreler