Rodrigo Cortés

Rodrigo Cortés

Rodrigo Cortés
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 31.5.1973

Doğum Yeri: Galicia, İspanya

İspanyol, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Rodrigo Cortés Giráldez'dir. Toprak Altında (2010), Medyum (2012) ve Concursante (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Down a Dark Hall
2012 Medyum
2010 Toprak Altında
2007 Concursante

Kısa Film

2014 1:58
2013 Por activa y por pasiva
2007 Dirt Devil
2002 Los 150 metros de Callao
2002 Dentro
2000 15 días
1998 Yul

Yapımcı

2013 Grand Piano
2012 Medyum
2011 Lanetli Ruh
2010 Toprak Altında

Kısa Film

2013 Por activa y por pasiva
2007 Dirt Devil
2002 Los 150 metros de Callao
2000 15 días
1998 Yul

Senaryo

2012 Medyum
2011 Lanetli Ruh
2007 Concursante

Kısa Film

2014 1:58
2013 Por activa y por pasiva
2010 Alone
2007 Impávido
2007 Dirt Devil
2003 Interruptus
2002 Los 150 metros de Callao
2002 Dentro
2001 Diminutos del calvario
2000 15 días
2000 La ley de Murphy
1998 Yul

Oyuncu

Kısa Film

2007 Dirt Devil (Anlatıcı)
2003 Interruptus
2002 Los 150 metros de Callao (Anlatıcı)
2000 15 días
2000 La ley de Murphy (Seslendirme)
1998 Yul (Anlatıcı)

Görev Aldığı Yapımlar

Rodrigo Cortés Fotoğrafları

Rodrigo Cortés Haberleri

Portreler