Roel Reiné

Roel Reiné

Roel Reiné
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.7.1970

Doğum Yeri: Eindhoven, Hollanda

Hollandalı yapımcı, senarist ve yönetmen.

1999 yılı yapımı The Delivery filmiyle En İyi Yönetmen dalında Hollanda'nın Oscar'ı olan The Golden Calf (Altın Buzağı) ödülünü kazanmıştır. Kendine ait Rebel Film adlı bir yapım şirketi vardır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Cesur Savaşçılar
2017 Kasabadaki Ölü 2 (Video Filmi)
2016 Zor Hedef 2 (Video Filmi)
2015 The Condemned 2 (Video Filmi)
2015 The Man with the Iron Fists 2 (Video Filmi)
2015 Michiel de Ruyter
2014 Düşman Hattı: Donanma Timi 8 (Video Filmi)
2013 Kasabadaki Ölü (Video Filmi)
2013 12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Ölüm Yarışı 3: Cehennem (Video Filmi)
2012 Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş (Video Filmi)
2011 Wolf Town
2010 Ölüm Yarışı 2 (Video Filmi)
2010 Bear
2009 İlkel Korkular
2009 The Marine 2 (Video Filmi)
2008 Deadwater (Video Filmi)
2008 Drifter
2008 Pistol Whipped (Video Filmi)
2003 Adrenaline
2002 Sensation (Belgesel)
1999 The Delivery
1996 No More Control (Kısa Film)

Televizyon

2019 Wu Assassins
2018 Electric Daisy Carnival
2017 Blood Drive
2017 Black Sails
2017 Nainsanlar (Mini Dizi)
2016 EDC Las Vegas
2009 Wolfseinde
2003 Sam sam
2000 Verkeerd verbonden
2000 De aanklacht
1999 Carwars
1998 t Zal je gebeuren...
1997 Brutale meiden
1997 Sterker dan drank
1996 12 steden, 13 ongelukken
1995 Voor hete vuren
1990 De uitdaging

Yapımcı Olarak

2018 Cesur Savaşçılar
2015 Michiel de Ruyter
2011 Wolf Town
2010 Bear
2009 İlkel Korkular
2008 Deadwater (Video Filmi)
2008 Drifter
2007 Brutal (Video Filmi)
2006 Blackwater Valley Exorcism (Video Filmi)
2005 Intoxicated Demons (Kısa Film)
2005 Robinson Crusader (Kısa Belgesel)
2003 Adrenaline
2002 Swingers
2001 Soul Assassin
1999 The Delivery
1998 Medicine Mission (Belgesel)
1998 Falling (Belgesel)
1996 Doen en Laten (Belgesel)

Televizyon

2017 Nainsanlar (Mini Dizi)
2001 Frøland
1999 Making a Delivery (Kısa Belgesel)
1999 Live opgenomen
1998 12 steden, 13 ongelukken
1997 Brutale meiden
1997 Fort Alpha
1995 Voor hete vuren

Senarist Olarak

2017 Kasabadaki Ölü 2 (Video Filmi)
2014 Düşman Hattı: Donanma Timi 8 (Video Filmi)
2011 Wolf Town
2010 Bear 
2008 Deadwater (Video Filmi)
2008 Drifter 
2003 Adrenaline
1999 The Delivery

Görev Aldığı Yapımlar

Roel Reiné Fotoğrafları