Roger Van Hool

Roger Van Hool

Roger Van Hool
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.9.1940

Doğum Yeri: Antwerp, Belçika

Belçikalı oyuncu.

Derin Kabus (2014), Penceredeki Kadın (1981) ve Ah Bu Patronlar (1967) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Saklı Gerçekler
2016 Derinliklere Yolculuk
2014 United Passions
2014 Où elle est maman? (Kısa Film)
2014 Derin Kabus
2009 Ne m'oublie pas (Kısa Film)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
2007 Dialogue avec mon jardinier
2005 Série Noire (Kısa Film)
2005 Aux abois
2004 Le genre humain - 1ère partie: Les Parisiens
2002 Ah! Si j'étais riche
2001 Tanguy
1999 Je veux tout
1995 De ooggetuige
1994 L'affaire
1988 L'oeuvre au noir
1987 Les nouveaux tricheurs
1987 Iris
1985 L'été provisoire
1983 Lock
1983 La fuite en avant
1982 Une femme en fuite
1981 Penceredeki Kadın
1980 L'enfant roi
1979 Köpekle Kurt Arasındaki Kadın
1977 Dokter Vlimmen
1976 Le jardin des supplices
1976 Krystyna et sa nuit
1974 Verloren maandag
1972 Ölüme Adım Adım
1972 Louisa, een woord van liefde
1972 Le soldat Laforêt
1971 Rendez-vous à Bray
1970 Et qu'ça saute!
1969 Catherine
1968 La prisonnière
1968 Aşk Esiri
1968 À tout casser
1967 Des garçons et des filles
1967 Ah Bu Patronlar

Televizyon

2014 Anarchy
2009 Après moi (TV Filmi)
2006 Waltz (Mini Dizi)
2004 Un parfum de Caraïbe (TV Filmi)
2004 Trop jeune pour moi? (TV Filmi)
2004 Les Cordier, juge et flic
2003 Péril imminent (TV Filmi)
2004 La crim'
2001 Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV Filmi)
1999 La route à l'envers (TV Filmi)
1998 La dame aux camélias (TV Filmi)
1997 Un coup de baguette magique (TV Filmi)
1997 Sud lointain (Mini Dizi)
1997 Bob Million (TV Filmi)
1996 La nouvelle tribu (Mini Dizi)
1994 Madame le proviseur
1991 Marie Curie, une femme honorable (Mini Dizi)
1989 Le banquet (TV Filmi)
1985 Les colonnes du ciel (Mini Dizi)
1983 Les beaux quartiers (TV Filmi)
1982 Les contes modernes: Au sujet de l'enfance (TV Filmi)
1982 Emmenez-moi au théâtre
1982 Chambre vide à louer (TV Filmi)
1982 Au théâtre ce soir
1981 Quatre femmes, quatre vies: Des chandails pour l'hiver (TV Filmi)
1979 Histoires de voyous: La belle affaire (TV Filmi)
1976 Les enquêtes du commissaire Maigret
1975 Les grands détectives
1974 Madame Baptiste (TV Filmi)
1974 Centraal station
1974 À trois temps (TV Filmi)
1973 Témoignages
1972 Pot-Bouille (Mini Dizi)
1972 Les évasions célèbres
1972 Le revolver sous la pluie (TV Filmi)
1971 Christa
1969 Léonce et Léna (TV Filmi)
1964 Het wederzijds huwelijksbedrog (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Roger Van Hool Fotoğrafları

Roger Van Hool Haberleri