Rohan Chand

Rohan Chand

Rohan Chand
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.2004

Doğum Yeri: New York, ABD

Hint asıllı ABD'li aktör.

Altı yaşında bir beyzbol oyuncusu iken keşfedilmiştir. Jack and Jill, Lone Survivor ve Bad Words filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mowgli: Legend of the Jungle
2017 Jumanji: Welcome to the Jungle
2014 The Hundred-Foot Journey
2013 Bad Words
2013 Lone Survivor
2011 Jack and Jill

Televizyon

2011 Homeland

Görev Aldığı Yapımlar

Rohan Chand Fotoğrafları

Rohan Chand Haberleri

Portreler