Roman Gancarczyk

Roman Gancarczyk

Roman Gancarczyk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.3.1964

Doğum Yeri: Myślenice, Polonya

Polonyalı aktör.

Mój Nikifor (2004), Teatr telewizji (1953) ve Pod mocnym aniolem (2014) filmleriyle tanınmıştır. Anna Radwan ile evlidir.

Filmografi

2018 Szczescie (Kısa Film)
2018 Yüz
2017 Panik Atak
2016 Szczescie swiata
2015 Beden
2014 Pani z przedszkola
2014 Pod mocnym aniolem
2013 Krew (Kısa Film)
2013 The Easter Crumble (Kısa Film)
2013 Wszystkie kobiety Mateusza
2012 Drogówka
2012 Milosc
2012 Errata (Kısa Film)
2011 Mój biegun
2010 Mistyfikacja
2010 Nie ten czlowiek
2010 Skrzydlate swinie
2008 33 sceny z zycia
2007 Am Ende kommen Touristen
2007 Wazki (Kısa Film)
2005 Csudafilm
2005 Mistrz i Malgorzata. Prezent (Kısa Film)
2004 Mój Nikifor
2004 Ono
2003 Cienie (Kısa Film)
2003 Koniec wakacji
2003 Pogoda na jutro
2000 Szczesliwy czlowiek
1995 Daleko od siebie
1994 Smierc jak kromka chleba
1994 Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza

Televizyon

2017 Miasto skarbów
2017 Ultraviolet
2016 Komisja morderstw
2016 Pakt
2016 Strazacy
2015 Prokurator
2013 Lekarze
2013 Ojciec Mateusz
2013 Prawo Agaty
2010 Usta usta
2008 Na dobre i na zle
2008 Pitbull
2008 Czas honoru
2007 Odwróceni
2007 Twarza w twarz
2005 Boza podszewka. Czesc druga
2005 Karol, un uomo diventato Papa (TV Filmi)
1997 Boza podszewka
1997 Teatr telewizji
1996 Gdzie jestes swiety Mikolaju? (TV Filmi)
1994 Spis cudzoloznic (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yüz, Twarz / Mug, 2018, Oyuncu
  • Beden, Cialo / Body, 2014, Oyuncu

Roman Gancarczyk Fotoğrafları

Portreler