Ron Funches

Ron Funches

Ron Funches
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 12.3.1983

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li senarist ve oyuncu.

Tam adı Ronald Kyle Funches'tir. Trolls (2016), 6 Underground (2019) ve Los Angeles'ta Gizli Görev (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Golden Arm
2020 Trolls World Tour (Seslendirme)
2020 Sylvie
2019 Noelle
2019 Jexi
2019 6 Underground
2017 Trolls: Coopers Colorful Guide to Trolls (Kısa Video)
2017 Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Kısa Film – Seslendirme)
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Killing Hasselhoff
2017 The Babysitter
2016 Trolls (Seslendirme)
2015 Climate Change Deniers' Anthem (Kısa Video)
2015 Movie Mind Machine (Kısa Film)
2015 Bridgit Mendler: Undateable (Kısa Film)
2015 Sert Ol
2014 Night Night with Ron Funches Ep 2 (Kısa Film)
2014 Night Night with Ron Funches (Kısa Film)

Televizyon

2020 Harley Quinn
2019 Lucky (Kısa Film - Seslendirme)
2019 Twelve Forever (Seslendirme)
2019 Infinity Train (Seslendirme)
2019 Final Space (Seslendirme)
2019 Bob's Burgers (Seslendirme)
2019 Trolls: The Beat Goes On! (Mini Dizi – Seslendirme)
2019 OK K.O.! Let's Be Heroes (Mini Dizi – Seslendirme)
2019 Man with a Plan
2018 Home: Adventures with Tip & Oh (Mini Dizi – Seslendirme)
2018 Highly Gifted
2018 A.P. Bio
2018 Take My Wife
2017 Trolls Holiday (Kısa Film – Seslendirme)
2017 Home: For the Holidays (Kısa Film – Seslendirme)
2017 We Bare Bears (Seslendirme)
2017 Future-Worm! (Seslendirme)
2017 The Goldbergs
2017 Powerless
2017 Noches con Platanito
2017 Future Man
2017 Drive Share
2017 Do You Want to See a Dead Body?
2017 Curb Your Enthusiasm
2017 Black-ish
2016 The Lion Guard (Seslendirme)
2016 Transparent
2016 Great Minds with Dan Harmon
2016 Another Period
2016 Undateable
2016 Drunk History
2016 Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie (TV Filmi)
2015 BoJack Horseman (Seslendirme)
2015 Adventure Time with Finn & Jake (Seslendirme)
2015 Çizmeli Kedi'nin Maceraları (Mini Dizi – Seslendirme)
2015 Cougar Town
2015 Conan
2015 Kroll Show
2015 The Sixth Lead (Mini Dizi)
2014 Özçekim
2014 Mulaney
2014 Enlisted
2013 New Girl
2013 Dead Kevin
2013 Crash & Bernstein
2013 $5,000 Video (Mini Dizi)
2011 Portlandia

Video Oyunu (Seslendirme)

2018 Thief of Thieves

Senaryo

2014 Night Night with Ron Funches Ep 2 (Kısa Film)
2014 Night Night with Ron Funches (Kısa Film)

Televizyon

2018 Laugh Factory
2015 The Eric Andre Show
2014 Kroll Show
2014 No Pun Intendo

Görev Aldığı Yapımlar

Ron Funches Fotoğrafları

Ron Funches Haberleri