Ronnie Claire Edwards

Ronnie Claire Edwards

Ronnie Claire Edwards
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.2.1933

Ölüm Tarihi: 14.6.2016

Doğum Yeri: Oklohama, ABD

Amerikalı bir aktris. En çok TV dizisi Waltons'da Corabeth Walton Godsey rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2002 A Day Out with Gordy (Kısa Film)
2000 Sordid Lives
1994 8 Seconds - Tödlicher Ehrgeiz
1988 Ölüm Havuzu
1986 Sei stark, Cassie!
1985 Perfect
1980 Getting Wasted
1978 Fünf Tage bis nach hause
1963 All the Way Home

Televizyon

2007 12 Miles of Bad Road
2003 Sweet Potato Queens (TV Filmi)
1999 Wer Sturm sät (TV Filmi)
1997 A Walton Easter (TV Filmi)
1995 A Walton Wedding (TV Filmi)
1994 Raumschiff Enterprise - Das nächste Jahrhundert
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV Filmi)
1991 The Torkelsons
1990 In der Hitze der Nacht
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV Filmi)
1989 Süßer Vogel Jugend (TV Filmi)
1988 Cinayet Dosyasi
1988 Just in Time
1987 Mann muss nicht sein
1985 Hanedan
1985 Die Fälle des Harry Fox
1985 Sara
1985 Şahin Tepesi
1984 Dallas
1983 Boone
1982 Die Waltons: Ein großer Tag für Elisabeth (TV Filmi)
1982 Mother's Day on Waltons Mountain (TV Filmi)
1982 Die Waltons: Hochzeit mit Hindernissen (TV Filmi)
1981 Walton ailesi
1978 Wer den ersten Stein wirft... (TV Filmi)
1976 Future Cop
1974 Papermoon
1974 This Is the West That Was (TV Filmi)
1974 The American Parade

Eserleri

2015 This Is the Smartest Dog in the World
2013 The Mystery of Miz Arnette
2000 The Knife Thrower's Assistant: Memoirs of a Human Target

Görev Aldığı Yapımlar

Ronnie Claire Edwards Fotoğrafları