Ronny Chieng

Ronny Chieng

Ronny Chieng
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.11.1985

Doğum Yeri: Johor Bahru, Malezya

Malezya asıllı Çinli komedyen ve oyuncu.

Tam adı Ronny Xin Yi Chieng'dir. Malezya'da dünyaya gelmiş ancak çocukluğu ve gençliği İngiltere, ABD ve Singapur'da geçmiştir. Sırasıyla Pioneer Secondary School, Jurong Pioneer Junior College, Melbourne Üniversitesi ve Trinity College'den mezun olmuştur. Çılgın Zengin Asyalılar (2018), Comedy Showroom: Ronny Chieng - International Student (2016), Problems (2012) ve Ronny Chieng: International Student (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 A Father's Son (Kısa Film)
2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2021 Push
2021 Uzun Aşkın Kısası
2021 Godzilla vs Kong
2021 Bliss
2019 La Bruja (Kısa Film)
2018 Çılgın Zengin Asyalılar
2014 Addicted to You (Kısa Film)

Televizyon

2021 Humour Resources
2020 Scissor Seven (Seslendirme)
2020 Retrograde
2019 Super Simple Love Story
2019 The Daily Show
2017 Ronny Chieng: International Student
2017 Fancy Boy
2016 The Special Without Brett Davis
2016 Comedy Showroom: Ronny Chieng - International Student (Kısa Film)
2015 Stories I Want to Tell You in Person (TV Filmi)
2015 Fully Furnished
2015 Fresh Blood Pilot Season
2015 Kinne
2014 This Is Littleton
2014 Fancy Boy
2014 Legally Brown
2014 It's a Date
2012 Problems
2010 Late Night Tonight

Görev Aldığı Yapımlar

Ronny Chieng Fotoğrafları

Ronny Chieng Haberleri