Rosa Salazar

Rosa Salazar

Rosa Salazar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.7.1985

Doğum Yeri: Britanya Kolumbiyası, Kanada

Kanadalı aktris.

Tam adı Rosa Bianca Salazar'dır. New York City'de sahne almaya başladı ve oyunculuğa devam etmek için 2009'da Los Angeles'a taşındı. NBC dizisi Parenthood'da Zoe DeHaven ve FX antoloji dizisi American Horror Story: Murder House'da hemşire Maria rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Kindergarten Teacher
2018 Alita: Battle Angel
2018 Maze Runner: The Death Cure
2018 Bird Box
2017 CHiPs
2016 Good Crazy (Kısa Film – Ayrıca Yönetmen ve Senarist)
2016 Submerged
2015 The Divergent Series: Insurgent
2015 Night Owls
2015 Maze Runner: The Scorch Trials
2014 Jamesy Boy
2014 Search Party
2013 Epic (Seslendirme)
2013 Plan B (Kısa Film)
2012 Looper: Baldness Anxiety (Kısa Film)
2012 Fortunate Son (Kısa Film)

Televizyon

2015 Wrestling Isn't Wrestling (Kısa Video Belgesel)
2015 Tim & Eric's Bedtime Stories
2014 The Pro
2012 Stevie TV
2013 Sketchy (Web Dizisi)
2011 Parenthood
2010 Old Friends (Web Dizisi)
2013 Nuclear Family (Kısa Web Dizisi)
2016 Man Seeking Woman
2011 Little Brother (TV Filmi)
2011 Law & Order: LA
2015 Hunt the Truth
2013 Hello Ladies
2016 Comedy Bang! Bang!
2010 CollegeHumor (Web Dizisi)
2015 China, IL (Seslendirme)
2012 Car-Jumper (Kısa Web Dizisi)
2013 Boomerang (TV Filmi)
2013 Body of Proof
2017 Big Mouth (Seslendirme)
2012 Ben and Kate
2011 American Horror Story: Murder House

Video Oyunu

2013 Batman: Arkham Origins (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Rosa Salazar Fotoğrafları

Rosa Salazar Haberleri

Portreler