Roschdy Zem

Roschdy Zem

Roschdy Zem
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.9.1965

Doğum Yeri: Gennevilliers, Fransa

Fas asıllı Fransız aktör. 

2006 Cannes Film Festivali'nde Days of Glory filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Fransız aktris Fanny Ardant ile oynadığı 2001 yapımı dram filmi Change Moi Ma Vie ile baralılı bir oyunculuk gösterdi.

Filmografi
1991: I Don't Kiss
1993: My Favorite Season
1995: Don't Forget You're Going to Die
1997: L'autre côté de la mer
1998: Those Who Love Me Can Take the Train
1998: Alice et Martin
1998: For Sale
1998: Louise (Take 2)
2000: Stand-by
2001: Change moi ma vie
2001: My Wife Is an Actress
2002: The Race
2003: Merci Docteur Rey
2003: Sansa
2004: 36
2005: Va, Vis et Deviens
2005: Camping à la ferme
2005: Le Petit Lieutenant
2006: Indigènes
2006: La Californie
2006: Mauvaise foi (also written and directed)
2007: Détrompez-vous
2008: La fille de Monaco
2008: Go Fast
2008: La très très grande entreprise
2009: Commis d'office
2009: London River
2010: Outside the Law
2010: Point Blank
2010: Turk's Head
2010: Happy Few
2012: The Cold Light of Day, by Mabrouk El Mechri, as Zahir
2012: Une nuit, by Philippe Lefebvre, as Simon Weiss
2012: Mains armées, by Pierre Jolivet, as Lucas Scali
2012: Just like a woman, by Rachid Bouchareb
2012: Intersection, by David Marconi
2013: Bird People, by Pascale Ferran, as Simon

Görev Aldığı Yapımlar

Roschdy Zem Fotoğrafları

Roschdy Zem Haberleri

Portreler