Rose McGowan

Rose McGowan

Rose McGowan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.9.1973

Doğum Yeri: Floransa, İtalya, ABD

ABD'li sinema oyuncusu.

Rose'un 5 kardeşin ikincisi olarak doğmuştur. Çocukken fotomodel olarak para kazandı. 1980 yılı sonunda ABD'ye taşındılar. Charmed dizisi ile tanındı.

Filmografisi
Conan The Barbarian (2011)
Planet Terror (2007)
Death Proof (2007)
The Black Dahlia (2006)
'Elvis' (2005) (mini) TV dizisi .... Ann-Margret
Darkwatch: Curse of the West (2005) (VG) (seslendirme) .... Tala
Lest We Forget: The Video Collection (2004) (V) .... Jackie O
Vacuums (2002) .... Debbie Dinsdale... aka Stealing Bess (USA: video adı)
'Charmed' (1998) TV dizisi .... Paige Matthews (2001-2006)
The Killing Yard (2001) (TV) .... Linda Borus
Monkeybone (2001) .... Miss Kitty
Strange Hearts (2001) .... Moira Kennedy
The Last Stop (2000) .... Nancy
Ready to Rumble (2000/I) .... Sasha
Sleeping Beauties (1999) .... Sno Blo
Jawbreaker (1999) .... Courtney Alice Shayne
God Is in the T.V. (1999) (V) .... Jackie-O
Devil in the Flesh (1998) .... Debbie Strand
Southie (1998) .... Kathy Quinn
Phantoms (1998) .... Lisa Pailey
Lewis & Clark & George (1997) .... George
Nowhere (1997) .... Valley Chick #3
Going All the Way (1997) .... Gail Ann Thayer
Seed (1997) .... Miriam
Scream (1996) .... Tatum Riley
Kiss & Tell (1996) .... Jasmine
Bio-Dome (1996) .... Denise
The Doom Generation (1995) .... Amy Blue
Encino Man (1992) .... Nora

Görev Aldığı Yapımlar

Rose McGowan Fotoğrafları

Rose McGowan Haberleri

Portreler