Rossif Sutherland

Rossif Sutherland

Rossif Sutherland
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.9.1978

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı aktör.

Kanada'da doğmuş ama yedi yaşından beri Paris, Fransa'da yaşamaktadır. Kanadalı aktör Donald Sutherland ve Francine Racette'in çocuklarıdır. Kendisi daha sonra yönetmen Frédéric Rossif'in adını almıştır. Princeton Üniversitesi'nde felsefe eğitimi aldı.

Timeline ve Red Doors filmlerinde başarıyla rol aldı. TV şovu ER'a onuncu sezonda dahil oldu. TV dizisi Monk'ta yer almasının ardından TV dizisi Covert Affairs'te beş sezon oynadı.

Filmografi

2018 Komplo
2017 Trench 11
2016 Edge of Winter
2015 River
2015 Hyena Road
2015 Hellions
2014 Sale gueule (Short – Seslendirme)
2014 Big Muddy
2012 Dead Before Dawn 3D
2011 Pour l'amour de Dieu
2011 I'm Yours
2010 The Con Artist
2009 High Life
2007 The Knockdown King Lucky Peralta (Kısa Film)
2007 Poor Boy's Game
2007 Lie Detector (Kısa Film)
2006 I'm Reed Fish
2005 Red Doors
2004 Studio 8 (Kısa Film)
2003 Zaman Ötesi

Televizyon

2017 Catastrophe
2016 The Expanse
2015 Haven
2015 Pirate's Passage (TV Filmi – Seslendirme)
2014 Unité 9
2014 Covert Affairs
2013 Reign
2013 Crossing Lines
2013 Cracked
2013 Copper
2012 The Listener
2012 King
2012 An Officer and a Murderer (TV Filmi)
2011 Living in Your Car
2011 Flashpoint
2011 Being Erica
2005 Monk
2003 ER

Görev Aldığı Yapımlar

Rossif Sutherland Fotoğrafları

Rossif Sutherland Haberleri

Portreler