Roza Khayrullina

Roza Khayrullina

Roza Khayrullina
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.9.1961

Doğum Yeri: Norlisk, Rusya

Rus oyuncu.

Tam adı Roza Vakilevna Khayrullina'dır. Orda (2012), Milyy Khans, dorogoy Pyotr (2015) ve Kurban-Roman. Istoriya s zhertvoy (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Yabani
2019 Senafon
2019 Galangal (Kısa Film)
2018 Nariman i ego bratya
2018 Kislota
2018 Kak ya stal...
2018 End of Season (Kısa Film)
2017 Uysal Bir Ruh
2016 Ya umeyu vyazat
2016 Tappajan näköinen mies
2015 Zhat
2015 Uchilka
2015 Norveg
2015 Milyy Khans, dorogoy Pyotr
2014 Prikazano zabyt
2014 Ni slova o tvoey materi (Kısa Film)
2014 Kurban-Roman. Istoriya s zhertvoy
2014 Chempiony
2012 Orda
2011 Sukhodol
2010 Elizium

Televizyon

2019 Zuleikha otkrivaet glaza (Mini Dizi)
2019 Soderzhanki
2014 Proshchay, lyubimaya!
2009 Ivan Groznyy

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yabani, Tvar / Stray, 2019, Oyuncu
  • Orda, The Horde, 2012, Oyuncu

Roza Khayrullina Fotoğrafları

Roza Khayrullina Haberleri

Portreler