Úrsula Corberó

Úrsula Corberó

Úrsula Corberó
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.08.1989

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

İspanyol oyuncu.

Física o química (2008), Isabel (2011) ve La Casa de Papel (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Snake Eyes
2018 Etiqueta Negra (Kısa Film)
2018 El árbol de la sangre
2017 Proyecto tiempo
2017 Muñeca Vudú (Kısa Film)
2016 La corona partida
2015 Secretos de belleza (Kısa Film)
2015 Perdiendo el norte
2015 Cómo sobrevivir a una despedida
2013 Çaylaklar Çetesi
2013 Crimen con vista al mar
2013 Kanlı Gece
2011 Ölümcül Arayış
2011 Slides (Kısa Film)
2007 Crónica de una voluntad (Kısa Film)

Televizyon

2019 Paquita Salas
2018 Snatch
2017 ¿Qué fue de Jorge Sanz?
2020 La Casa de Papel
2016 La embajada
2016 El Antivlog
2015 La dama velata
2015 Anclados
2014 Isabel
2014 Con el culo al aire
2013 Mario Conde, los días de gloria (Mini Dizi)
2013 Gran Reserva
2012 Volare (TV Filmi)
2019 14 de abril. La República
2011 Física o química
2007 El internado
2007 Cuenta atrás
2006 Ventdelplà
2002 Mirall trencat

Görev Aldığı Yapımlar

Úrsula Corberó Fotoğrafları

Úrsula Corberó Haberleri