Ruben Fleischer

Ruben Fleischer

Ruben Fleischer
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 31.10.1974

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Ruben Samuel Fleischer'dır. Zombieland (2009), Suç Çetesi (2013) ve 30 Minutes or Less (2011) filmleriyle tanınmıştır. 2012 yılından beri Holly Shakoor Fleischer ile evlidir. Kardeşi Lucas Fleischer da kendisi gibi sinema sektöründedir.

Filmografi

Yönetmen

2021 Uncharted
2021 The Regional Office Is Under Attack
2019 Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2018 Venom: Zehirli Öfke
2013 Suç Çetesi
2011 30 Minutes or Less
2010 10 Minutes (Kısa Fİlm)
2009 Zombieland
2008 Lincoln Navigator (Kısa Film)
2007 Masturbation (Kısa Film)
2005 Gumball 3000: 6 Days in May (Kısa Film)
2004 M.I.A.: Galang (Kısa Video)
2003 Electric Six: Dance Commander (Kısa Video)
2001 The Girls Guitar Club (Kısa Film)

Televizyon

2020 Superstore
2020 Stumptown
2017 Spaced Out (TV Filmi)
2017 Santa Clarita Diet
2016 American Housewife
2015 Marry Me
2014 Sarah Silverman Closes the Wage Gap (Kısa Film)
2013 The List (TV Filmi)
2013 Tubbin' with Tash
2012 Escape My Life
2010 Funny or Die Presents
2008 Between Two Ferns with Zach Galifianakis
2007 iThunes (Mini Dizi)
2007 The Right Now! Show (TV Filmi)
2006 Jimmy Kimmel Live!

Yapımcı

2021 The Regional Office Is Under Attack
2019 Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Bad Trip
2018 Kaçakçı
2017 Unicorn Store
2014 Two Night Stand
2013 Suç Çetesi
2008 Lincoln Navigator (Kısa Film)
2007 Masturbation (Kısa Film)
2005 Gumball 3000: 6 Days in May (Belgesel)
2001 The Girls Guitar Club (Kısa Film)

Televizyon

2020 Stumptown
2020 Superstore
2020 The Bold Type
2017 Santa Clarita Diet
2016 American Housewife
2015 Fantasy Factory
2013 The List (TV Filmi)
2009 Nick's Big Show (Mini Dizi)
2007 Rob & Big

Senaryo

2015 Fantasy Factory
2007 Rob & Big

Görev Aldığı Yapımlar

Ruben Fleischer Fotoğrafları

Ruben Fleischer Haberleri