Ruben Östlund

Ruben Östlund

Ruben Östlund
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 13.4.1974

Doğum Yeri: Göteborg, İsveç

İsveçli yönetmen. Tam adı Claes Olle Ruben Östlund'dur. 

Force Majeure (2014) ve The Square (2017) adlı filmleri Cannes Film Festivali'nde Palme d'Or da dahil olmak üzere onur ödülü kazandı.

Filmografi

2017 The Square
2014 Force Majeure
2011 Play
2010 Incident by a Bank
2008 Involuntary
2005 Autobiographical Scene Number 6882
2004 The Guitar Mongoloid
2002 Family Again (Belgesel)
2000 Låt dom andra sköta kärleken (Belgesel)
1998 Free Radicals 2
1997 Free Radicals
1993 Addicted

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kare, The Square, 2017, Yönetmen, Senarist
  • Turist, Force Majeure / Force Majeure: La traición del instinto, 2014, Yönetmen, Senarist
  • Oyun, Play, 2001, Yönetmen, Senarist

Ruben Östlund Fotoğrafları

Ruben Östlund Haberleri

Portreler