Ruben Santiago-Hudson

Ruben Santiago-Hudson

Ruben Santiago-Hudson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.11.1956

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Babası Puerto Rican'dır. Annesi Afro-Americandır. 4 çocuğu vardır.

Filmografi
Coming to America (1988)
Dean John (1990-1992)
Law & Order (1990-2008)
Which Way Home (1991)
Blown Away (1994)
NYPD Blue (1994-1995)
Gargoyles (1995-1996)
White Lies (1997)
The Devil's Advocate (1997)
Michael Hayes (1997-1998)
Spawn (1997-1999)
Rear Window (1998)
Shaft (2000)
American Tragedy (2000)
Domestic Disturbance (2001)
The Red Sneakers (2002)
Lackawanna Blues (2005)
Their Eyes Were Watching God (2005)
Mr. Brooks (2007)
Honeydripper (2007)
American Gangster (2007)
The Invention of Lying (2009)
Castle (2009-2011)
Low Winter Sun (2013)

Görev Aldığı Yapımlar

Ruben Santiago-Hudson Fotoğrafları

Portreler