Ruby Modine

Ruby Modine

Ruby Modine
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.7.1990

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Ruby Wylder Rivera Modine'dir. Baba tarafından İngiliz, İskoç, İsveç ve Alman; anne tarafından Porto Rico asıllıdır. Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) filmi ve Utanmaz (2016-2018) TV dizisi ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 American Desert
2019 Satanic Panic
2019 Happy Death Day 2U
2018 Ask Me If I Care (Kısa Film)
2017 Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Central Park
2016 Stars in Shorts: No Ordinary Love
2016 After School (Kısa Film)
2016 Super Sex (Kısa Film)
2015 Without a Compass (Kısa Film)
2015 Memoria
2015 The Little Picture in Her Wallet (Kısa Film)
2015 Merry Xmas (Kısa Film)
2012 As Tears Go By (Kısa Video)
2012 Plastic Jesus (Kısa Film)
2012 Somebody (Kısa Film)
2008 Mia et le Migou (Seslendirme)

Televizyon

2018 Utanmaz
2015 Gypsi
2014 Episodic

Görev Aldığı Yapımlar

Ruby Modine Fotoğrafları

Ruby Modine Haberleri

Portreler