Rupert Evans

Rupert Evans

Rupert Evans
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.3.1976

Doğum Yeri: Staffordshire, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Londra merkezli Webber Douglas Academy of Dramatic Art'ta oyunculuk eğitimi almıştır. 'Hellboy': The Seeds of Creation (2004), Yüksek Şatodaki Adam (2015-2018), Lanetli Çocuk (2016) ve Pastoral Amerika (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Doorman
2016 Pastoral Amerika
2016 Lanetli Çocuk
2015 Tank 432
2014 Ölüm Fısıltısı
2014 A Gun (Kısa Film)
2012 Elfie Hopkins
2011 This Is David Conrad (Kısa Film)
2011 Cinnet Gecesi
2009 Agora
2008 Sidney Turtlebaum (Kısa Film)
2007 Guantanamero
2004 Hellboy

Televizyon

2018 Yüksek Şatodaki Adam
2014 The Secrets (Mini Dizi)
2014 Rogue
2014 Fleming (Mini Dizi)
2014 The Village
2013 The Great Scott (Mini Dizi)
2013 Lucan (Mini Dizi)
2013 Hercule Poirot
2012 Un monde sans fin (Mini Dizi)
2012 Dark Matters: Twisted But True (Belgesel)
2010 The Little House
2009 Monday Monday
2009 Emma (Mini Dizi)
2008 The Palace (Mini Dizi)
2005 ShakespeaRe-Told (Mini Dizi)
2005 Fingersmith (Mini Dizi)
2004 Nord et Sud (Mini Dizi)
2003 Sons & Lovers (TV Filmi)
2003 Rockface
2002 Paradise Heights
2002 Lexx
2001 Ma tribu
2001 High Stakes

Video Oyunu (Seslendirme)

2014 Q.U.B.E: Director's Cut
2012 Fable: The Journey
2010 Enslaved: Odyssey to the West
2009 Demon's Souls
2008 Haze

Görev Aldığı Yapımlar

Rupert Evans Fotoğrafları

Rupert Evans Haberleri