Rupert Everett

Rupert Everett

Rupert Everett
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.5.1959

Doğum Yeri: Norfolk, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Rupert James Hector Everett'tir. En İyi Arkadaşım Evleniyor (1997), İdeal Koca (1999), Sahne Güzeli (2004), Âşık Shakespeare (1998) ve Bir Yaz Gecesi Rüyası (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Judy
2021 She Will
2021 Creation Stories
2021 Warning
2019 The Warrior Queen of Jhansi
2019 Muse
2018 The Happy Prince
2016 Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Altamira
2015 Kaçak Prenses
2014 Rosenn
2013 Kahraman Şövalye Justin (Seslendirme)
2013 The Return (Kısa Film)
2011 Mutlu Et Beni
2010 Sevgili Hedefim
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (Video)
2009 Kayıp Hazine
2007 Yıldız Tozu
2007 St. Trinian's
2007 Shrek 3 (Seslendirme)
2005 Separate Lies
2005 Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (Seslendirme)
2004 Şrek 2 (Seslendirme)
2004 Sahne Güzeli
2004 People
2004 A Different Loyalty
2003 To Kill a King
2002 Unconditional Love
2002 Thornberry Ailesi (Seslendirme)
2002 Aşkın Önemi
2001 South Kensington
2000 Tatlı Sürpriz
1999 Müfettiş Gadget
1999 Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 İdeal Bir Koca
1998 Tehlikenin Pençesinde
1998 Aşık Shakespeare
1997 En İyi Arkadaşım Evleniyor
1996 Dunston - Otelde Tek Başına
1994 The Madness of King George
1994 Strelyayushchiye Angely
1994 Remembrance of Things Fast: True Stories Visual Lies
1994 Hazır Giyim
1994 Dellamorte Dellamore
1992 Inside Monkey Zetterland
1990 Yabancı Kucak
1989 Tolérance
1987 The Right Hand Man
1987 Kırmızı Pazartesi
1987 Hearts of Fire
1987 Gli occhiali d'oro
1986 Tek Kişilik Düet
1985 Bir Yabancıyla Dans
1984 Real Life
1984 Another Country
1983 The Bloody Chamber (Kısa Film)
1983 Dead on Time (Kısa Film)
1982 Strangers
1982 A Shocking Accident (Kısa Film)

Televizyon

2021 Adult Material
2019 The Name of the Rose
2017 Quacks
2016 The Musketeers
2012 The Other Wife (Mini Dizi)
2012 Rosamunde Pilcher
2012 Parade's End (Mini Dizi)
2011 Kara Ayna
2006 And Quiet Flows the Don (Mini Dizi)
2005 Boston Legal
2004 Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking (TV Filmi)
2003 Mr. Ambassador (TV Filmi)
2003 Les liaisons dangereuses (Mini Dizi)
1993 Mama's Back (TV Filmi)
1985 Arthur the King (TV Filmi)
1984 Mihracenin Gözdesi (Mini Dizi)
1983 Princess Daisy
1982 The Agatha Christie Hour
1982 Play for Today

Yönetmen

2020 The Happy Prince

Yapımcı

2009 Kayıp Hazine
2007 St. Trinian's
2004 A Different Loyalty

Televizyon

2003 Mr. Ambassador (TV Filmi)

Senaryo

2020 The Happy Prince

Televizyon

2014 Love for Sale with Rupert Everett (Mini Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Rupert Everett Fotoğrafları

Rupert Everett Haberleri