Rupert Goold

Rupert Goold

Rupert Goold
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.2.1972

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Gerçek Hikaye (2015), The Hollow Crown (2012) ve Judy (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2001 yılında Kate Fleetwood'la evlenmiştir. Bu evlilikten 2 çocuğu vardır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Judy
2015 Gerçek Hikaye

Televizyon

2017 Kral Charles III (TV Filmi)
2012 The Hollow Crown
2010 Great Performances

Yapımcı

2017 Kral Charles III (TV Filmi)

Senaryo

2015 Gerçek Hikaye

Televizyon

2018 Figures of Speech (Mini Dizi)
2012 The Hollow Crown
2010 Great Performances

Görev Aldığı Yapımlar

Rupert Goold Fotoğrafları

Rupert Goold Haberleri

Portreler