Rupert Grint

Rupert Grint

Rupert Grint
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.8.1988

Doğum Yeri: Hertfordshire, İngiltere

İngiliz oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Tam adı Rupert Alexander Lloyd Grint'tir.

Grint 24 Ağustos 1988’de Nigel ve Jo Grint’in ilk oğlu olarak doğdu. Beş çocuğun ilki olan Rupert’ın bir erkek kardeşi ve üç de kız kardeşi var.

Laura Linney ve Julie Walters ile birlikte rol aldığı Driving Lessons 2006 yazında gösterime girdi. 5 Temmuz 2009'da gazetelerde Grint'in domuz gribine yakalandığı haberi verildi. Ancak daha sonra domuz gribini atlattığı haberi verildi. Ayrıca Grint Cherrybomb adlı filminin bazı sahnelerinde çok cüretkar olduğu için birkaç kişiden eleştiri aldı. 2011 yılında, Ed Sheeran'ın Lego House adlı klibinde oynamıştır.

Filmografi

2015 Moonwalkers
2014 Harry Potter and the Escape from Gringotts (Kısa Film)
2014 The Hogwarts Express (Kısa Film)
2014 Postacı Pat (Seslendirme)
2013 CBGB
2013 Altın Gol (Seslendirme)
2013 Charlie Countryman'in Gerekli Ölümü
2012 Into the White
2011 Ed Sheeran: Lego House (Video Kısa Film)
2011 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
2010 Harry Potter and the Forbidden Journey (Kısa Film)
2010 Sevgili Hedefim
2009 Harry Potter ve Melez Prens
2009 Tehlikeli tutkular
2007 Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2006 Unterwegs mit Evie
2005 Harry Potter ve Ateş Kadehi
2004 Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2002 Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Afacanlar is basinda
2001 Harry Potter ve Felsefe Taşı

Televizyon

2017 Sick Note
2017 Snatch
2017 Urban Myths (Mini Dizi)
2016 Tracey Ullman's Show
2013 Super Clyde (TV Filmi)
2012 American Dad! (Seslendirme)
2005 Happy Birthday, Peter Pan (Belgesel – Seslendirme)

Video Oyunları

2011 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (Video Game)
2010 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (Video Game)
2009 Harry Potter and the Half-Blood Prince (Video Game)
2007 Harry Potter and the Order of the Phoenix (Video Game)

Görev Aldığı Yapımlar

Rupert Grint Fotoğrafları

Rupert Grint İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler