Ry Russo-Young

Ry Russo-Young

Ry Russo-Young
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.11.1981

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Obelin Üniversitesi mezunudur. You Wont Miss Me (2009), Babes in Toyland (2003) ve Misafir (2012) filmleriyle tanınmıştır. 7 Haziran 2014'te Colin Spoelman ile evlenmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Güneş de Bir Yıldızdır
2017 Before I Fall
2012 Misafir
2009 Evil Cowards: Love Pigs (Kısa Video)
2009 You Wont Miss Me
2007 Orphans
2005 Marion (Kısa Film)
2003 Babes in Toyland (Kısa Film)

Televizyon

2018 Cloak & Dagger
2018 Sweetbitter
2018 Everything Sucks!

Yapımcı

2009 You Wont Miss Me
2003 Babes in Toyland (Kısa Film)

Senaryo

2012 Misafir
2009 You Wont Miss Me
2007 Orphans
2007 Hannah Takes the Stairs
2003 Babes in Toyland (Kısa Film)

Oyuncu

2011 The Color Wheel
2009 Biospheres (Kısa Film)
2007 Hannah Takes the Stairs
2003 Babes in Toyland (Kısa Film)

Televizyon

2014 Be Here Nowish
2014 F to 7th
2004 Generation Gap (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ry Russo-Young Fotoğrafları

Ry Russo-Young Haberleri

Portreler