Ryan Eggold

Ryan Eggold

Ryan Eggold
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.8.1984

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Başrollerinde ünlü aktris Toni Colette'nin yer aldığı 2013 yapımı Lucky Them'de canlandırdığı sokak müzisyeni Lucas Stone karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Filmografi

2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2016 Lovesong
2015 Zero (Kısa Film)
2015 The Girlfriend Game (Kısa Film)
2015 Babalar ve Kızları
2015 Battle Scars
2014 Home Is Where Your Heart Aches (Kısa Film)
2014 Aşkın Halleri
2014 The Single Moms Club
2013 Scent of a Woman (Kısa Film)
2013 Beside Still Waters
2013 The Disappearance of Eleanor Rigby: Her
2013 Lucky Them
2013 B-Side
2012 I Will Follow You Into the Dark
2011 Queen (Kısa Film)
2011 Driving by Braille
2011 Sironia
2011 Trophy Kids
2010 Myself and I (Kısa Film)
2010 First Dates (Video Filmi)
2008 Bloom (Kısa Film)
2006 Con: The Corruption of Shawn Helm (Kısa Film)

Televizyon

2018 New Amsterdam
2018 The Blacklist
2017 The Blacklist: Redemption (Mini Dizi)
2015 Sons of Liberty (Mini Dizi)
2012 Daybreak
2011 90210
2011 Heavenly (TV Filmi)
2009 United States of Tara
2008 Entourage
2008 Dirt
2007 Out of Jimmy's Head
2007 Nick Cannon Presents: Short Circuitz
2007 Yalan Rüzgarı
2006 The War at Home
2006 Veronica Mars
2006 Brothers & Sisters
2006 Related

Görev Aldığı Yapımlar

Ryan Eggold Fotoğrafları

Ryan Eggold Haberleri