Ryan Fleck

Ryan Fleck

Ryan Fleck
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.9.1976

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li senarist ve yönetmen.

Tam adı Ryan Kenneth Fleck'tir. New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu mezunudur. Tepetaklak Nelson (2006), Komik Bir Hikaye (2010) ve Kaptan Marvel (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kaptan Marvel
2015 Mississippi Grind
2010 Komik Bir Hikaye
2008 Sugar
2006 Tepetaklak Nelson
2005 Young Rebels (Belgesel)
2004 Gowanus, Brooklyn (Kısa Film)
2003 Have You Seen This Man? (Kısa Belgesel)
2002 Struggle (Kısa Film)

Televizyon

2017 Room 104
2017 Billions
2015 The Affair
2015 Looking
2014 30 for 30 (Belgesel Dizi)
2011 The Big C
2009 In Treatment

Senaryo

2019 Kaptan Marvel
2015 Mississippi Grind
2010 Komik Bir Hikaye
2008 Sugar
2006 Tepetaklak Nelson
2004 Gowanus, Brooklyn (Kısa Film)
2002 Struggle (Kısa Film)

Televizyon

2017 Room 104

Görev Aldığı Yapımlar

Ryan Fleck Fotoğrafları

Ryan Fleck Haberleri

Portreler