Ryan Kiera Armstrong

Ryan Kiera Armstrong

Ryan Kiera Armstrong
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.2010

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

American Horror Story (2020), Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı (2019), The Glorias (2020) ve The Tomorrow War (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Maternal
2021 Unicorn
2021 The Tomorrow War
2020 The One (Kısa Film)
2020 The Glorias
2019 An Assortment of Christmas Tales in No Particular Order
2019 O Bölüm 2
2019 Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 Athaliah (Kısa Film)
2018 Benson (Kısa Film)

Televizyon

2020 American Horror Story
2019 Anne
2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ryan Kiera Armstrong Fotoğrafları

Portreler