Ryan Zheng

Ryan Zheng

Ryan Zheng
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.4.1986

Doğum Yeri: Shanghai, Çin

Çinli aktör.

Çin Seddi (2016), Qian ren gong lue (2014) ve Cong cong na nian (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Ying
2018 Zu zong shi jiu dai
2017 The Golden Monk
2017 Qian ren 3: Zai jian qian ren
2017 Po.Ju
2017 Lin Shi Yan Yuan
2016 Çin Seddi
2015 Zan men jie hun ba
2015 You zhong ni ai wo
2015 This Is Me
2015 Running Lover
2015 Qian ren 2: Bei tai fan ji zhan
2015 Jian Bing Man
2015 Eternal Promise of Love
2014 Qian ren gong lue
2014 JIang hu lun jian shi lu
2014 Cong cong na nian
2013 Zhi wo men zhong jiang shi qu de qing chun
2013 Si ren ding zhi
2013 Fei chang xing yun
2012 Wei ni er lai
2011 Fen Dou

Televizyon

2017 Huang Fei Hong
2016 Precious Youth
2016 Nu Jiang Zhi Zhan
2015 Women on the Breadfruit Tree
2015 Best Get Going
2015 Benpao ba xiongdi
2011 Scarlet Heart
2011 Qing Shi Huang Fei
2007 Fen dou

Görev Aldığı Yapımlar

Ryan Zheng Fotoğrafları

Ryan Zheng Haberleri

Portreler