S. Craig Zahler

S. Craig Zahler

S. Craig Zahler
Müzik, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.1.1973

Doğum Yeri: Miami, ABD

ABD'li senarist ve yönetmen.

Kemik Balta (2015), 99. Blok (2017) ve Dragged Across Concrete (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Dragged Across Concrete
2017 99. Blok
2015 Kemik Balta

Senaryo

2018 Dragged Across Concrete
2018 Puppet Master: The Littlest Reich
2017 99. Blok
2015 Kemik Balta
2011 Cinnet Gecesi

Görev Aldığı Yapımlar

  • Adaletsiz, Dragged Across Concrete, 2018, Yönetmen, Senarist, Müzik
  • Cinnet Gecesi, The Incident, 2011, Senarist

S. Craig Zahler Fotoğrafları

S. Craig Zahler Haberleri