Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 13.10.1971

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz komedyen, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Sacha Noam Baron Cohen'dir. Borat (2006), Sefiller (2012), Brüno (2009) ve Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Mandrake the Magician
2020 The Trial of the Chicago 7
2016 Past Forward (Kısa Film)
2016 Grimsby Kardeşler
2016 Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2013 Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor
2012 Sefiller
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları (Seslendirme)
2012 Diktatör
2011 Hugo
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (Video)
2009 Brüno
2008 Madagaskar 2 (Seslendirme)
2007 Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2006 Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
2006 Borat
2005 Madagaskar (Seslendirme)
2003 Spyz (Kısa Film)
2002 Ali G Indahouse
2002 Ali G Feat. Shaggy: Me Julie (Kısa Video)
2000 The Jolly Boys' Last Stand
2000 Madonna: Music (Kısa Video)
1996 Punch (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Spy (Mini Dizi)
2018 Who Is America?
2013 Eastbound & Down
2012 The Daily Show
2012 Saturday Night Live
2010 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2009 The Tonight Show with Conan O'Brien
2009 Late Show with David Letterman
2006 Reel Comedy
2006 Howard Stern on Demand
2006 Friday Night with Jonathan Ross
2006 Late Night with Conan O'Brien
2005 Curb Your Enthusiasm
2004 Da Ali G Show
1999 Ali G's Christmas Message to the Nation (Kısa Film)
1999 The 11 O'Clock Show
1998 Comedy Nation
1995 Jack and Jeremy's Police 4 (TV Filmi)

Yönetmen

2018 Who Is America?

Yapımcı

2016 Grimsby Kardeşler
2012 Diktatör
2010 Dinner for Schmucks
2009 Brüno
2006 Borat
2003 Spyz (Kısa Film)
2002 Ali G Indahouse

Televizyon

2021 Outrageously Funny
2019 The Spy
2018 Who Is America?
2015 Highston
2006 Reel Comedy
2004 Da Ali G Show

Senaryo

2016 Grimsby Kardeşler
2012 Diktatör
2009 Brüno
2006 Borat
2003 Spyz (Kısa Film)
2002 Ali G Indahouse
2001 Ali G: Bling Bling (Video)
2000 Ali G, Aiii (Video)
1999 Ali G, Innit (Video)

Televizyon

2018 Who Is America?
2015 Highston
2006 Reel Comedy
2004 Da Ali G Show
2001 The Best of Borat (Kısa Film)
1999 Ali G's Christmas Message to the Nation (Kısa Film)
1998 Comedy Nation
1998 The 11 O'Clock Show

Görev Aldığı Yapımlar

Sacha Baron Cohen Fotoğrafları

Sacha Baron Cohen Haberleri

Portreler


Vizyondakiler