Safa Tabur

Safa Tabur

Safa Tabur
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.1.1992

Doğum Yeri: Antalya, Türkiye

Türk oyuncu.

İlkokulu Antalya Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise Antalya Döşemealtı Anadolu Turizm Meslek Lisesi'nde tamamladı. 13 yaşında tanıştığı tiyatroyla birlikte kariyerine 14 yaşında müziği de ekledi. 2012'de İstanbul'a gelip Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümüne girip 2016'da mezun oldu. Oyunculuk kariyerine ise ilk kez 2013 yılında yayınlanan Her Şey Yolunda Merkez dizisiyle başladı. İlk sinema çalışması ise 2016 yılı yapımı Nasıl Yani filmiyle olmuştur.

Filmografi

2018 Kurtlar ve Çakallar
2018 Deliler: Fatih'in Fermanı
2018 Kardeşim İçin Der'a
2017 Zor Yıllar
2017 Nezih Bir Film
2016 Nasıl Yani?

Televizyon

2016 Sevda Kuşun Kanadında
2014 Ötesiz İnsanlar
2013 Her Şey Yolunda Merkez

Görev Aldığı Yapımlar

Safa Tabur Fotoğrafları

Portreler