Safy Nebbou

Safy Nebbou

Safy Nebbou
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.4.1968

Doğum Yeri: Bayonne, Fransa

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Le cou de la girafe (2004), Comme un homme (2012) ve Celle que vous croyez (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Celle que vous croyez
2017 Ensemble, c'est possible! (Kısa Film)
2016 Sibirya Ormanlarında
2012 Comme un homme
2010 L'autre Dumas
2008 L'empreinte de l'ange
2007 Enfances
2006 Une naissance (Kısa Film)
2004 Le cou de la girafe
2003 Lepokoa (Kısa Film)
2001 Bertzea (Kısa Film)
1997 Pédagogie (Kısa Film)

Yapımcı

2003 Lepokoa (Kısa Film)

Senaryo

2019 Celle que vous croyez
2016 Sibirya Ormanlarında
2012 Comme un homme
2010 L'autre Dumas
2008 L'empreinte de l'ange
2004 Le cou de la girafe
2003 Lepokoa (Kısa Film)
2001 Bertzea (Kısa Film)
1997 Pédagogie (Kısa Film)

Oyuncu

2010 L'autre Dumas
2008 L'empreinte de l'ange
2004 Le cou de la girafe
1999 Le sourire du clown

Görev Aldığı Yapımlar

  • Hangi Kadın, Celle que vous croyez / Who You Think I Am, 2019, Yönetmen, Senarist

Safy Nebbou Fotoğrafları

Safy Nebbou Haberleri

Portreler